woensdag 1 januari 2014

1675 - TWEE ATOOMDINGETJES EN DE ISLAM BSTAAT NIET MEER




Kerstverlichting boven Mekka & Medina
 
Volgend jaar?
*
WAAROVER HET GAAT
Het Nieuwe Jaar is ingezet met wereldwijd oorlogsverklaringen vanwege de lieve vriendjes waarvan een groot deel overal in Europa onze gastvrijheid genieten.  Nu komt, op deze burgerlijke feestdagen die niet te zien hebben met welke godsdienst dan ook, de wachtwoorden met de Arabische banvloek der steenrijke Oliesjeiks.
Hoe achterlijk-despotisch kan men in deze moderne tijd zijn!
Japan, die hoog-intellectuele Natie, die uitgeteld verslagen en vernederd, nog helemaal alleen stond zonder bondgenoten, heeft het in Augustus 1945  aan de lijve ondervonden wat n paar Amerikaanse
lichtgewicht bommetjes konden uitrichten. 200.000 doden en gewonden in één stad en de volgende dag nog meer in een andere stad. Met de complimenten van de vredelieve Amerikanen!
De wereld sprak er niet eens schande over, want er was een geducht concurrent  in de zakenwereld voor jaren uitgeschakeld.
Moest het zenuwcentrum van de Islam van de aardbodem  weggeveegd zijn, zou de Vije Wereld en zucht van opluchting slaken. En wat meer is, de Moslimwereld zelf zou zich bevrijd voelen uit dat vernederend slavendom  van  een psychopathische  struikrover-kinderverkrachtr.
Eindelijk zou de gehele planeet ademen in een weldoende sfeer van vrijheid. Misschien zelfs dat het onmetelijk fortuin van wijlen Alfred Nobel in één enkele keer over  alle landen tegelijk kan uitgestrooid worden, omdat er geen Nobelprijzen voor de Vrede meer nodig zijn…. Voor de rest van de disciplines, letterkunde, fysica, enz, moet dan maar een lintje volstaan.
.
BASIS v/d INSPIRATIE
Feest van de ongelovigen” – Saoedi-Arabië verbiedt Oud en Nieuw festiviteiten
Posted on 31 december 2013 door E.J. Bron
(Door: Michael Mannheimer)
*
Saoedi-Arabië is ideologisch een van de meest reactionaire landen ter wereld. Als geboorteplaats van de “profeet” beschouwt het land zichzelf als de religieuze navel van de wereld en het universum. Vanuit Saoedi-Arabië wordt de islamisering van het Westen aangestuurd en met miljarden oliedollars gefinancierd. Nu heeft een commissie van Saoedische islamgeleerden een fatwa uitgevaardigd, volgens welke het niet is toegestaan om je op de kalender van de “ongelovigen” te oriënteren. Daarom mogen de inwoners van Saoedi-Arabië op 31 december en 1 januari hun vreugde over het nieuwe jaar niet publiek tot uiting brengen en mogen de winkels geen geschenken en bloemen verkopen.
Oud en Nieuw in Saoedi-Arabië verboden
De religieuze politie van Saoedi-Arabië heeft de inwoners van het koninkrijk verboden om Oud en Nieuw volgens de Gregoriaanse kalender te vieren. Dit is gebaseerd op een fatwa, die werd uitgegeven door de commissie van meest autoritaire theologen.
De theologen vinden het alleen mogelijk dat het feest volgens de hidjra wordt gevierd. De hidjra is een maandkalender, waarvan het uitgangspunt het vertrek van de profeet Mohammed vanuit Mekka naar Medina is.
De inwoners van Saoedi-Arabië mogen op 31 december en 1 januari niet openlijk uiting geven aan hun vreugde en de winkels mogen geen geschenken en bloemen verkopen.
Bronnen:
http://michael-mannheimer.info
http://german.ruvr.ru

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(
www.ejbron.wordpress.com)
*
PERSOONLIJKE BENADERING
Het staat natuurlijk niet zeer Christelijk als Nieuwjaarswens, de Islam een paar atoommdingetjes toe te wensen. Daarom wil ik ook niet aandringen op grote geweldige exemplaren, als ze maar krachtig genoeg zijn om, met uitzondering van de oliebronnen, heel het Arabisch Schiereiland van de kaar te vegen. Achteraf kunnen we nog altijd zeggen dat het ons spijt. Dat we das nicht gewusst haben.
Correctie. Bij nader toezien, zou Marokko en Turkije, twee landen die evenmin het stelen van andermans grondgebied nooit hebben kunnen laten, best kunnen geriefd  worden met wat fall out. Terwijl in de oorlogvoerende laden alle terroristen als gevolg van al die explosies, in een zoutpilaar zouden moeten veranderen. Zoals, volgens de Bijbel, geschiedde  na de vernietiging met ‘hemelvuur’ van de zondige steden Sodoma en Gomora met de vrouw van Loth.
Gebeuren al die dingen niet, of te laat, da zou het best wel eens kunnen gebeuren dat wij het zijn die in zoutpilarren zullen moeten veranderen….
Want de wedloop om de eerste te zijn om toe slaan, is een kritiek stadium getreden.
Geschreven door AABEE via Digitalia
*
 
*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten